Ajax loader

Konkurranseregler

Hvem kan delta i konkurransen?

Alle som har en åpen Instagram-konto kan delta.

Hva skal til for å få vinne?

Alle bilder merket med #IKEAKATALOGEN og #PRODUKTNAVN (for eksempel #BILLY) er med i konkurransen. En IKEA-jury vil vurdere alle bilder, og kåre en ukentlig vinner. Det legges vekt på kreativitet og originalitet.

Hvor mange bilder kan jeg delta med?

Du kan sende inn så mange bilder du vil, så lenge bildene og emneordene oppfyller konkurransens kriterier.

Når kan jeg delta?

Du kan sende inn bilder under hele kampanjens varighet: 26. august – 6. oktober 2013.

Når kåres vinnerne?

Vinnerne kunngjøres hver fredag.

Hvordan blir vinnerne kontaktet?

Vi legger ut en gratulasjonstekst på vinnerbildet med informasjon om hvordan premien kan heves. Det er derfor viktig at du følger med på Instagram for å se om vi kommenterer på bildet ditt. Vi kommer også til å legge ut et bilde med informasjon om hvem som vant den ukentlige kåringen, så følg oss gjerne på Instagram.

Hvordan får jeg premien hvis jeg vinner?

Alle vinnere får et gavekort fra IKEA på verdien av det produktet de har hash-tagget med produktnavn. Vinnere som bor mange timers kjøring fra et IKEA-varehus kan avtale særskilt levering av produktene de har vunnet.

Vilkår

Ved å laste opp innhold bekrefter du at du er eieren av innholdet. Samtidig aksepterer du at IKEA Norge kan benytte innholdet ditt i vårt informasjons- og markedsarbeid, i henhold til Instagrams regelverk. Innholdet vil bare benyttes i denne kampanjen.

Mulige bugs

IKEA er ikke ansvarlig for tekniske feil som ligger utenfor IKEAs rimelige kontroll ved deltakelse i konkurransen.

Skrivefeil

IKEA tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Annet

IKEA forbeholder seg retten til å unnlate publisering av bilder som ikke er relatert til konkurransen og/eller er av upassende art.

Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller laget i samarbeid med Instagram og bilder fra Instagram er regulert av Instagrams retningslinjer.

Hvis du sender inn bilde(r) av deg selv når du deltar i konkurransen anses det som en personopplysning, og vil behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven.

Du kan når som helst slette dine egne bilder fra din Instagram-konto. Bilder som slettes er automatisk ute av konkurransen.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller på annen måte prøver å manipulere konkurransen, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

IKEA forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å avbryte eller forlenge konkurransen.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Bilder som er med i konkurransen vil også vises på kampanjesiden til IKEA, merket med brukernavnet ditt på Instagram.